Flex Multiverktøy

Produsenter

Her presenterer vi produsentene av våre kvalitetsprodukter.

Flex

Flex er tyskproduserte kvalitetsmaskiner med et allsidig utvalg for sliping/bearbeiding av stål, betong, tre og stein. Navnet har sitt opprinnelige opphav i ”flexibel aksling” som fabrikkens første slipemaskiner var utstyrt med. I 1954 utviklet Flex verdens første vinkelsliper slik vi kjenner den i dag. Trond T. Wikant har vært Flex’ forhandler i Norge siden 1993.

Gå til FLEX’ hjemmeside, https://www.flex-tools.com

Lukas

Lukas har produsert slipemateriell  siden 1937, og er vår leverandør av bl.a. hårdmetallfiler, slipe- og polèrstifter, slipehylser, gummiholdere. Lukas produserer også svært gode lamellslipeskiver som f.eks LUKAS SLTT som var ny på markedet noen få år tilbake og har vist seg å være meget konkurransedyktig pga lang standtid og slipeevne.

Gå til Lukas’ hjemmeside, www.lukas-erzett.com

Kullen

Kullen har et produksjonsprogram på ca 130.000 forskjellige børster, og er vår hovedleverandør på dette området. Vi har et omfattende lager av standardbørster hos oss, og leverer det aller meste av spesialbørster på bestilling. Vi har lang erfaring og kan gi råd ved valg av tråd, effekt, diameter osv.

Gå til Kullens hjemmeside, http://www.kullen.de

Fladder

Fladder produserer maskiner for grading av kanter på stansede eller skårne deler. Maskinene er uovertrufne når arbeidsstykkene skal grades fra flere kanter. Folierte eller galvaniserte platedetaljer kan også bearbeides uten at belegget skades.

Gå til Fladders hjemmeside, www.fladder.com

Artifex

Artifex er spesialist på produksjon av polerskiver for glass til glassbearbeidningsmaskiner fra f. eks. Bavelloni, Bottero, Busetti, Intermac, Bovone, Zanetti, Lattuada, Lovati, Zafferani, Suntech, Vitrododi, Schiatti, FMF, Delta. Spør oss om komplett skiveoppsett for din maskin.

Gå til Artifex` hjemmeside, www.artifex-abrasives.de

CM

Fra CM i Italia selger vi slyngerenseanlegg. Dette er en automatisert form for ”sandblåsing” hvor rensemiddelet aktiviseres av et slyngehjul. Prosessen foregår i et lukket kammer. Deler som skal bearbeides kan legges inn enkeltvis, i batcher eller de kan flyte kontinuerlig gjennom maskinen. Detter er en meget effektiv metode for rensing/avgrading og benyttes ofte ved støperier og andre bedrifter med stor produktgjennomgang.

Gå til CMs hjemmeside, www.cmspa.com

Duss

Duss ble i 1920 startet av Friedrich Duss, og er vår leverandør av borhammere, meiselhammere, kombihammere og diamantbormaskiner. Maskinene holder svært høy kvalitet og tilfredsstiller alle krav til profesjonelt bruk. Duss gir 3 års garanti på sine maskiner.

Gå til Duss’ hjemmeside, www.duss.de